Blog

Blog

Prečítajte si naše príbehy a získajte skvelé tipy na výlety. Blogy z Pienin a Zamaguria

BLOGY Z PIENIN A ZAMAGURIA

Na tejto stránke nájdete zaujímavé články zo Zamaguria s množstvom odporúčaní a tipov na výlety v okolí, ako aj niektoré zo zamagurských príbehov. Ďalšie materiály k plánovaniu Vašej dovolenky nájdete aj v sekcii AKTIVITY. Pieninský národný park a región Zamagurie patria síce medzi najmenšie na Slovensku, avšak svojou rozmanitosťou, prírodnou, kultúrnou a historickou bohatosťou, ako aj všadeprítomnou pohodou sa radia medzi najzaujímavejšie a najkrajšie na Slovensku. Príďte si k nám oddýchnuť aj Vy a načerpajte nové sily a energiu v panenskej prírode pieninských pralesov. Inšpirujte sa našimi blogmi. Prajeme príjemné čítanie.

Ak ste Pieninský národný park a región Zamagurie ešte nenavštívili, je najvyšší čas zmeniť to a spoznať krásy tohto malebného regiónu na vlastnej koži. Okrem jedinečnej prírody na Vás čaká množstvo nezabudnuteľných atrakcií a zážitkov. Plavba plťou po Dunajci je síce hlavnou atrakciou. Svoje nezameniteľné čaro má aj Červený Kláštor, hrad Niedzica a Czorstyn. Dostane Vás jaskyňa Aksamitka, či nový Chodník korunami stromov v Bachledovej doline. V prípade potreby Vám s plánovaním veľmi radi poradíme, pokojne sa na nás obráťte telefonicky, e-mailom, osobne alebo cez sociálne siete. Sme tu pre Vás!

Blogy z Pinin a Zamaguria

Aby ste nezmeškali najžiadanejšie termíny, v ktorých je pieninská príroda najkrajšia, počasie najprívetivejšie a v ktorých sa konajú najzaujímavejšie podujatia, rezervujte si ubytovanie s dostatočným predstihom. Nezmeškajte tiež naše špeciálne balíčky a zľavy, ktoré pre Vás pravidelne pripravujeme. Ak momentálne žiaden nie je v obehu, informujte sa o možnosti využitia a plánovaných akciách priamo na našich telefónnych číslach, e-mailom, osobne alebo na sociálnych sieťach. Ak kupón máte, aplikujte ho priamo v rezervačnom formulári. V našom pohodlnom rezervačnom systéme si všetko jednoducho a intuitívne vyskladáte, zistíte konečnú cenu a rýchlo odošlete. Pokračujte kliknutím na tlačidlo nižšie.


PREJSŤ DO REZERVÁCIE